söndag, januari 04, 2009

I Mitt Sverige 3 år på nätet....blir det fler?

Under 2008 så har flera svenska bloggare tystats på internet. Högerkänga är en av dem som blivit nerstängd om och om igen. Slutligen, efter hårt arbete så ligger den bloggen på en säker server utomlands. Konton på YouTube stängs ner av SVT och andra. Jan Milld som har sidan Blågula frågor har också ett konto på YouTube med samhällskritiska och informativa videos. 25 av dessa togs nyligen bort:

"25 av mina videos togs alltså bort. Eva Hamilton, SVT-chef, förklarar: Det handlar om upphovsrätt, i kombination med att jag kritiserat SVT-program. Det är "kränkande nyttjande"."

Även MX som skriver i denna blogg, har råkat illa ut. Hela kontot på YouTube stängdes ner.

SVT tystar fler kritiker på youtube
Mer om detta på: MX Cartoons blogspot

Då undrar ni varför den efterlysta storgangstern Denho Acar finns på bild i detta inlägg? Detta beror på att han och hans maffialiknande organisation nu har tagit över sidan Kriminellt.

I ena änden jagar staten oss bloggare...i andra änden så står de yrkeskriminella redo att sätta agendan i en allt svagare svag stat.

Sverige har snart nått botten och någon demokrati kan man snart inte längre kalla detta land.


"
Efter att sidan har blivit hackad och de som drivit sidan har blivit hotade har de lämnat över verksamheten till Original Gansters."

CrimeNews: Original Gansters tar över sajten Kriminellt

"Den efterlyste gängledaren för Original Gangsters lever i lyx i Turkiet, oåtkomlig för den svenska polisen. Denho Acar är internationellt efterlyst men kan inte kommas åt, då Turkiet inte har något utlämningsavtal med Sverige. Acar är också turkisk medborgare. Han misstänks bland annat för ett brandattentat och har vid ett flertal tillfällen gripits för brott.

Nu fortsätter han sina olagliga aktiviteter då han startat ett apotek på nätet där han säljer steroider, viagra och bantingsmedel.

Utbudet på nätapoteket är begränsat, men alla varor är substanser som antingen är olagliga, eller preparat som inte får säljas på nätet av obehöriga personer.

Budskapet för sajten är tydligt, då det står på dess förstasida:

"Vi vill samtidigt passa på att be alla andra onlineapotek att stänga ner sin verksamhet omgående.”

Nyheter24.se

Politiskt Inkorrekt har skrivit mycket information om detta HÄR och skriver detta:

"Bloggen Politiskt Inkorrekt uppmanar härmed samtliga bloggar i nätverket att radera Kriminellt i bloggrolls samt inte inhämta material eller länka dit fortsättningsvis. Den uppmaningen gäller även alla läsare!!

Det är hyckleri, dubbelmoral att dessa gangsters ska hålla igång sajten."

I Mitt Sverige instämmer med detta och hoppas att ni har den goda smaken att inte besöka deras sida.

Vilken blogg eller sida står nu på tur att antingen läggas ner eller "tas över" av kriminella? Jag utgår från att alla vettiga människor undviker att besöka sidan Kriminellt nu, då den drivs av mycket grova brottslingar.

Denna blogg har flera gånger fått ta emot hot av anhöriga till de brottslingar vi exponerat.

Helst skulle vi vilja lägga den på en egen och trygg domän utomlands och upprusta den med ett forum där man kan prata av sig rejält.
Vill ni hjälpa till med det och med förhöjd säkerhet, så läs längst ner här.

 

/Fröken Sverige

Vill ni trygga denna blogg med en egen domän utomlands, så kan ni skicka ett bidrag till bloggen
med VISA,Handelsbanken, Master Card, Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank genom Payson.
KLICKA HÄR!


Inga kommentarer: