torsdag, januari 22, 2009

Stening, hängning och tortyr, snart till en stad nära dig...

Detta var inlagt i bloggen 2008-03-18, men bör repeteras nu:

"Mani Aryamand:

"Sverige ska med skattepengar starta en utbildning av imamer. Det beskedet ger högskole- och forskningsminister Lars Leijonborg (fp), som på så sätt vill motverka radikala strömmingar av islam.
Utmärkt, tänker jag. Men för att ge någonting tillbaka till både staten och flyktingar som har flytt från religiösa diktaturländer har jag grubblat fram en lösning. Som alternativ till att frikostig spendera skattepengar för att utbilda imamer, så kan vi importera dem från utlandet. Vilket land är då bättre än Islamiska republiken i Iran?

Där är Imamerna många och har spridit sig som en elakartad tumör. Inte nog med att Svenska staten slipper utgifter, det kommer också att lösa ”integrationsproblemen” som politikerna verkar ha fastnat i. Jag som Iranier har då inga skäl att inte flytta hem.

Utan imamer finns det nämligen inget hinder att etablera en sekulär demokrati. Och när det är dags för er i Sverige att fly, när ni får svårt att andas, då lovar jag att vårat imambotade land kommit så långt att vi erbjuder er vackert väder och en invandrarvänlig politik.

Förvisso kan även imamer som många bra bakterier ha sina fördelar. Vem glömmer historiska inslag som Imam Khomeinis dödsdom mot författaren Salman Rushti. Eller den första fatwan av flera som utfärdads mot den bangladeshiska författaren och demokratiförespråkaren Taslima Nasrin som har tvingats leva i exil sedan 1994.
De är också excellenta när det kommer till utfärda dödsdomar som stening eller hängning. Tortyr och fängelse är ännu en hobby. Bäst gillar de att utbilda unga människor i ämnen som läran om hedersmord, bombtillverkning och labbar om hur man med syra straffar en kvinna med för löstsittande huvudsjal.

Som omväxling sysselsätts våra svenska ungdomar och slipper tänka på mänskliga rättigheter, demokrati, jämlikhet, yttrandefrihet, könsneutral samlevnad och sånt.

Om Imamerna från Iran inte är så snälla som Lars Leijonborg trodde får vi nog vända oss till Saudiarabien, där kan man tydligen hitta de moderna och västvänliga imamerna. Saudiarabien har nämligen deklarerat att de är villiga att skicka hit imamer utan extra kostnad.

Okej att kvinnorna där inte har rättighet att köra bil, men med tanke på våra miljömål kanske det bara är positivt. Snatteri kommer också att åtgärdas direkt, ingen ide att lägga ut pengar på dyra övervakningskameror, enligt imamerna så kapar man deras händer eller hals så att de inte kan göra det igen, problem solved!

Om mot all förmodan mitt förslag om importering av imamer inte skulle falla i tycket för regeringen få vi be om skattelättnad för de som redan har upplevt hur det kan gå när man vill släcka eld med bensin.

Mani Aryamand

Demokrati aktivist i exil "

Läs detta strålande inlägg, och mycket mer här på: Marze Por Gohar´s hemsida


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: