fredag, januari 09, 2009

Jihad i Norge? "Den kärleksfulla relgionen" slår sönder Oslo

Oslo drabbades idag av intifada, då en stillsam och stillastående demonstration till stöd för Israel attackerades av "palestina"-vänner. En polis och flera andra skadades. Flaskor ägg kastades det mot de som stöttade Israel och flaggor brändes.

"VG-journalist Bjørn Haugan forteller på telefon at en demonstrant kastet en brannbombe i krysset mellom Stortingsgaten og Rosenkrantz gate.

- En demonstrant ble truffet, og det brant på ryggen hans. Politiet grep straks inn med tåregass og området ble straks ryddet for folk, forteller Haugan som overvar episoden. Han så ikke hvordan det gikk med personen som ble truffet."

Her knuser demonstrantene Karl Johan
Politimann skadet i gatekampene
Her knuser demonstrantene Karl Johan. Se de eksklusive videobildene her
Demonstranter raser mot støttemarkeringen for Israel:
- Krever en umiddelbar våpenhvile på Gazastripen"- Store folkemengder samlet seg ved rundkjøringa ved Nasjonalteateret. Demonstranter kastet stein og andre gjenstander. Til slutt svarte politiet med å avfyre tåregassgranater inn i folkemengden, slik at folk spredte seg. Politiet har foretatt en rekke arrestasjoner, rapporterte Dagbladet.nos reportere tidligere i kveld."

Vart än muslimer finns i världen så pågår det stenkastning, flaggbränning och våld av alla typer. "Den fredliga och kärleksfulla religionen" är inget annat än en våldsälskande sekt, som inte kan andas och leva utan att förstöra för ickemuslimer. Det kvittar om man klär in Rosengård i guld och marmor, så kommer det ändå att se ut som en skärpig stenhög efter ett tag.

Målet är tydligt: "Vi ska inte bara islamisera era länder - vi ska göra om dem till ett nytt mellanöstern.
"/Fröken Sverige

Inga kommentarer: