torsdag, januari 08, 2009

Från bloggen Jihad i Malmö: "Hamas, Hamas ! Gasa judarna !"

" Det är risk för att Israels angrepp på Gazaremsan stärkt extremister, varnar brittiska muslimska ledare i ett brev till premiärminister Gordon Brown.
"De begär nu att Londonregeringen fördömer de israeliska angreppen, visar utdrag ur deras brev i tidningen The Guardian.
"

Sydsvenskan

Indirekta muslimska hot i England

Nedan från bloggarna Jihad i Malmö och Mina Tankar 68:

"Varför skall vi ta emot “flyktingar” som sedan belönar oss med att ta sina konflikter hit.

Den Judiska församlingen i Helsingborg har brunnit ett flertal gånger. Synagogan i Malmö har antänts.

Samtidigt med branden i Helsingborg körde islamister in en brinnande bil i en synagoga i Toulose i Frankrike. Det skedde under pågående gudstjänst, men lyckligtvis skadades ingen. http://www.haaretz.com/hasen/spages/1053142.html

En Hamasdemonstration i Amsterdam i lördags. Talkörer vrålar “Hamas, Hamas”, “Gasa judarna” och på arabiska “Död åt judarna”. Filmklipp på You Tube. "



"Holländska bloggen Klein Verzet berättar:En Hamasdemonstration i Amsterdam i lördags.Talkörer vrålar:

-Hamas, Hamas ! Gasa judarna !


Och på arabiska -Död åt judarna !

Mitt i mobben den holländske socialdemokratiskeparlamentsledamoten Harry van Bommel. Hanär fullt upptagen med att skrika Intidada, Intifada !Fritt Palestina !, så han "hörde inga andra paroller"(fastän de vrålades i örat på honom)......

Dålig hörsel hade också holländska polisen.De hörde inte alls de rasistiska talkörerna.Däremot ingrep de snabbt och grepen åskådare som viftade med en israelisk flagga...."



/Fröken Sverige

Inga kommentarer: