torsdag, januari 17, 2008

"Enda vägen ut ur detta jävla mörker är att omedelbart tillämpa asylrätten HELT enligt de konventioner vi undertecknat. HELT!"

Bloggen Skymningzonen har sett gårdagens Uppdrag Granskning och har fått NOG:

"Sverige har erbjudit dessa individer en FRISTAD undan påstådd förföljelse, vi har kört ner pengar i halsen på dem (motsvarande en somalisk årslön varje månad) och vi ger dem betald utbildning i svenska språket.

Vi behandlar deras tänder, olika sjukdomastillstånd och vi låter deras ungar berika vår skola till den omfattning att det snart inte går att bedriva undervisning överhuvudtaget på vissa håll. Allt fokus i klassrummet går åt till att pacificera lymmlar, drägg och böss som inte har vett att uppföra sig om man inte slår dem med en hundpiska!

Vi har gett dessa människor alla chanser att få ett bra liv, men de lönar oss genom att hata och förakta oss, råna våra gamlingar, vandalisera allt de ser omkring sig, misshandla våra söner och våldta våra döttrar. Enda vägen ut ur detta jävla mörker är att omedelbart tillämpa asylrätten HELT enligt de konventioner vi undertecknat. HELT!

Inga permanenta uppehållstillstånd, ständig vandelsprövning vid förnyande av temporära uppehållstillstånd.

Föräldrar ansvarar för sina minderårigas brottslighet och hela familjer kan utvisas om någon begår upprepade grova brott.


Inga bidrag utan motprestationer och inget medborgarskap om man inte kan svara för sitt uppehälle, respektera svensk lag och TALA SPRÅKET!

Ingen mer ghettokultur! Ständig klottersanering och nolltolerans mot skadegörelse och småbrott.

Endast bidrag till nonkonfessionella och ickepolitiska invandrarorganisationer och föreningar och bara om de verkar för integration i såväl handling som ord!"

Läs hela inlägget på Skymningszonen

Inga kommentarer: