lördag, januari 19, 2008

Galenzos Danmarks-runda

Galenzo har läst dansk media denna veckan. Här är ett axplock av detta:

To irakere med mangeårig opholdstilladelse i Danmark står til at blive smidt ud af landet uden begrundelse og uden rettergang.
Nyhederne.tv2

Militante islamister har ifølge flere tyske medier planlagt terroranslag i Tyskland - blandt andet mod det føderale justitsministerium.Forbundskriminalpolitiet BKA i Wiesbaden bekræfter, at der er tegn på, at frygten er begrundet.
Nyhederne TV2

De franske myndigheder er ved at undersøge en trussel om et terrorangreb mod mål i Paris - bl.a. mod Eiffeltårnet. Truslen er blevet opfanget af de portugisiske luftfartsmyndigheder på en kortbølgeradio
Nyhederne TV2

Officielt skulle en lastvogn til Sverige med blomster fra Holland, men chaufføren havde også et illegalt ærinde undervejs i Danmark, afslørede en politiaktion i weekenden. Resultatet blev två gripna serber, hundratusentals kronor och 4 kg kokain
nyhederne.tv2

Tilbud til afviste irakere er en fiasko.
DR
Läs även faktarutan längst ner om irakiska flyktingar

Området Askeröd, Greve har plågats hårt av vandalism, hot, mordbränder m m sista året. Bl a blev ett vittne hotad med orden "det vore förnuftigt av dig att lämna området nu". Sagt av 10-talet ungdomar. Polisen har identifierat flera som av annan etnisk härkomst.
Jyllands-Posten

Forts:Det var ikke meget den 18-årige andengenerationsindvandrer, som politiet fredag anholdt for at have medvirket til nedbrændingen af "Værestedet" i Askerød ved Greve, havde at bidrage med til politiets videre efterforskning af de mange nedbrændinger, hærværk og trusler, som beboerne det sidste halvandet år har været vidner til. Fälls han blir notan 2,3 milj DK kr för branden.
Jyllands-Posten

I samma område skedde detta förra veckan:
Beboerne i Askerød lever med hærværk, indbrud og trusler. Mandag var der indbrud og hærværk i den såkaldte Hundige Klub. Tirsdag fandt børnene deres kaniner dræbte og maltrakterede. Kaninerne havde bl.a. fået revet hovederne af, og nogle af dem havde fået prikket øjnene ud.
Jyllands-Posten

Tack för detta, Galenzo!

Inga kommentarer: