lördag, juni 06, 2009

Är någon förvånad över Barack Hussein Obama tal till muslimerna?

Att Obama fjäskar för sina släktningar är väl inget att förundras över....

I mina ögon har han länge varit den Trojanska hästen som kommer att försöka välta den demokratiska västvärlden. Och han kommer att lyckas....om folk inte vaknar till rejält....

Islam och västvärlden är som olja och vatten - alltså helt omöjliga att blanda..

Allt jag ser nu pekar också på det jag sagt och skrivit om i åratal.

Jag är inte ett dugg förvånad, men fruktansvärt ledsen för alla människor som röstat på honom i god tro. Till exempel stora mängder judar i USA. De trodde nog inte att de sålde sin själ till djävulen när de gick och röstade. Men det lär de bli varse om nu, dessvärre.

Har under denna veckan träffat många muslimer. (I flera fall riktigt högutbildade) från olika länder i mellanöstern och bland annat Egypten. Alla har tolkat Obama så här:

- USA kommer ALDRIG, ALDRIG,ALDRIG, mer att kriga mot muslimska länder. (Det har han sagt på TV, så det så.....)

- USA kommer aldrig mer att "lura av" muslimska länder olja.

- USA kommer att stoppa alla "islamofober" och andra som kritiserar islam på något sätt.


- USA kommer i första hand arbeta med muslimska länder och i andra hand med Europa.

Kontenta: Det blir ALDRIG mer krig MOT muslimer från USA och dess allierade.

BlahBlahBlahBlahBlahBlahBlahBlahBlahBlahBlahBlahBlahBlahBlah


När jag frågade samma muslimer - som alla kommer från olika (flera relativt välbeställda) länder i mellanöstern, varför ingen av dem tar emot och hjälper folk från "palestina", då var de rörande överens om att de inte ville ha med sådana kriminella att göra. Då undrar man lätt: Finns det NÅTT land mer än Sverige som tycker att "palestrunterna" är så fantatiska? Nått enda?

Muslimerna berättade bland annat om hur Hamasfolket grävde tunnlar från Egypten och smugglade in vapen där...och samtidigt hävdade i media att de inte fick över någon mat eller medicin. Men vapen och bomber trasnporterade de dygnet runt utan problem.

Detta kom alltså från flera muslimer som har varit där nere och fortfarande hade familjen kvar i vissa länder...så bättre källa kan man knappast få.

20

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: