lördag, juni 20, 2009

Palestinsk pojke torterades och hängdes av sin egen familj

"En fullkomligt overklig nyhet som jag hittade på bloggen SpikHarry. En 15-årig palestinsk pojke torterades och hängdes av sin egen familj eftersom han misstänktes ha haft samröre med Israel. Han är den yngsta hittills som utsatts för denna formen av det muslimska vanvettet."

Läs mer på eminenta bloggen Varjager

Där ni också hittar:

LÄS mer om nedanstående: Absurda träningskläder

"Det är nästan lyteskomik att tala om träning som muslimska kvinnor ägnar sig åt i sin muslimska kvinnoklädsel. Men de är stolta över sin kvinnodräkt och ser ner på oss svenska kvinnor som de anser är lösaktiga och de menar att de svenska männen är de värsta våldtäktsmännen och den muslimska klädedräkten utgör ett skydd mot svenska män och är en markering mot det svenska samhället."

LÄS mer om nedanstående: Muslimer lägger beslag på Nobels fredspris

"Obamas tal i Kairo har genererat mycket tänkande och tyckande runt om i världen. Muslimer är nöjda och de vet att de har USA:s president på sin sida, som i en liten ask, som det brukar heta. Dit de förmodligen kan peta honom när de vill och om han nu skulle få för sig att kaxa upp sig.

Den som läst hans tal vet att han glider avsevärt på sanningen om vår historia i sitt tal, dessutom gav han fantastiska löften, till de muslimska länderna, (som ska bekostas av… vem?)

Tyska bloggen Politically Incorrent kan inte avhålla sig från satirens skarpa vapen, och eftersom Obama talade om ett Nobelpris som en muslim lär ha vunnit, så är inte PI sämre än att de vet vilket Nobelpris som står på tur för muslimer att erövra: det norska fredspriset!..."

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: