måndag, juni 22, 2009

Islamisk hjärntvätt av svenska 10-åringar på skola i Trelleborg"
Torsdagen den 18 Juni sände Skånepartiet i Malmö mellan 08.00-10.0, med Carl P Herslow. Denna radio har öppen telefon. Frekvensen är 90,2.

Ca 20 minuter in på den första timmen ringer det in en ung förtvivlad pappa ifrån Trelleborg som berättar att han fått hem en skrivelse från dotterns skola som tänker införa en muslimsk vecka för fjärdeårs-eleverna ca 3 veckor efter höststarten 09.

Det skall kommas att serveras endast halalmat i matsalen, koranen kommer att studeras, muslinsk historia på schemat och flickorna får gärna ta på sig huvudduk som de haft med sig hemifrån. Olika islamska aktiviteter och föreläsare kommer att dyka upp under veckan och bland annat kommer en imam att lära ut om den islamska läran.

Denne pappa hade vid erhållande av skrivelsen ringt upp rektorn på Östra skolan i Trelleborg och frågat om det kommer en kristen vecka som motvikt mot detta?

Svaret blev att det kunde man inte göra eftersom muslimer är förbjudna att äta oren mat och läsa Bibeln och flickorna fick absolut inte gå ut obeslöjade.

Om denna historia är sann så tror man inte sina ögon och öron.

Att en rektor med sina lärare gör sig skyldiga till smygislamiseringen av vårt land, genom att tillvänja försvarslösa barn till denna fruktansvärda vidskepelse som kallas islam, tycker jag att detta bör undersökas och om det är förenligt med skollagen och svensk grundlag.

Om så är fallet, föreslår jag några andra aktiviteter som också representerar islam, som stening av en kvinna, piskning av en annan kvinna, handavhuggning av en tjuvs hand, ett låtsasgiftermål mellan en-förslagsvis 50-årig lärare och en nioårig flicka på skolan. Ett trevligt kast med flicka från balkong och många andra pittoreska inslag under denna skammens vecka.
Få det bekräftat

Detta måste undersökas snarast och få bekräftat, för att sedan agera lämpligast därefter, delvis att sätta ner foten för detta skamgrepp på vår demokratis baspelare, nämligen våra skolor.
Trelleborgare eller andra med kännedom

Ni som har barn på skolan och som fått skrivelsen, scanna och skicka till Bloggen snarast möjligt.
Övriga läsare, kontakta skolan

Rektor Håkan Gunnarsson
gunnarsson@skola.trelleborg.se

Besöksadress:
Östra förstadsgatan 106
231 32 Trelleborg
Tel. 0410- 733580 / 733581
ostra@skola.trelleborg.se

Östra Skolan

Måtte varenda Trelleborgare resa sig upp och ryta ut sina protester mot detta!

//

Text hämtad från våra vänner på Everykindapeople, kortad, kompletterad och lätt omskriven av Bloggen Politiskt inkorrekt"

Och upplagd på YouTube av den alltid lika strävsamme
MXCartoons
"
/Fröken Sverige

Inga kommentarer: