lördag, juni 06, 2009

Varning för pirater! Läs NOGA innan ni röstar galet!

Mattias Karlsson skriver:

" Nedan följer lite relevant information för den värdekonservativt eller invandringskritiskt sinnade medborgare, som pågrund av fildelningsfrågan funderar på att proteströsta på Piratpartiet i EU-valet:

Även om Piratpartiet enbart driver frågor som man betecknar som "medborgarrätt på internet", så innebär en röst på Piratpartiet inte bara en röst för just dessa frågor utan också en röst för bland annat ökad invandring till Europa, mer maktöverföring från nationalstaterna till EU och ett Turkiskt EU-medlemskap. Detta eftersom Piratpartiet bestämt sig för att ansluta sig till antingen den gröna eller den liberala gruppen i parlamentet och lojalt rösta med gruppen i alla frågor, till och med om det handlar om legalisering av narkotika och prostitution, vilket starka krafter inom den liberala gruppen förespråkar.

Då Piratpartiets politiska program är ytterst begränsat måste man titta närmare på partiets kandidater och deras personliga åsikter för att få en bredare bild av partiets karaktär och hur de kan tänkas agera i frågor som berör värdekonservativa och invandringskritiska väljare. Nedan följer en kort presentation i urval.

Toppkandidaten Christian Engström , är en f.d aktiv folkpartist som inte ser några problem med att rösta för en legalisering av narkotika och prostitution. Vintern 2008 skrev Engström ett inlägg på en kommunistisk blogg, där han sade sig helt hålla med blogginnehavaren om dennes beskrivning av Sverigedemokraterna, som ett förljuget, rasistiskt parti, som överdriver problemen med brottslighet i Sverige.

Piratpartiets andranamn, Amelia Andersdotter, ingår i styrelsen för svenska FN-förbundet, som vill förbjuda Sverigedemokraterna och andra invandringskritiska organisationer. Andersdotter var fram tills nyligen företrädare för den mångkulturalistiska organisationen ”Alla lika, alla olika”. Hon är också engagerad i vänsterorganisationen Attac, som öppet samarbetar med terrororganisationer som AFA och Revolutionära fronten. Hösten 2007 arrangerade Piratpartiet en manifestation, där man på Andersdotters initativ bjöd in Syndikalistiska Ungdomsförbundet, SUF, som medarrangörer. SUF, som de senaste åren varit drivande bakom våldet och överfallen på Sverigedemokraterna och andra oliktänkande och som av SÄPO klassas som ett hot mot rikets inre säkerhet, förväntades bland annat stå för ljudanläggningen vid Piratpartiets manifestation.

Fjärdenamnet på Piratpartiets lista heter, Anna Troberg. Innan hon blev kandidat för PP, drev hon en uppmärksammad blogg under namnet "Rosetta Sten". Nedan följer ett axplock av de åsikter som Troberg framförde på bloggen:

Jag har fått nog av Kristdemokraterna. Jag är inte alls förtjust i Sverigedemokraterna heller, men även om de nu tyvärr går framåt, så har de i alla fall sin image att kämpa med. De flesta vet, eller har i alla fall en svag aning, om att de är fula fiskar (…)De värnar om en kärnfamilj som inte finns och som jag betvivlar någonsin existerat i någon större utsträckning.
www.annatroberg.com/2007/03/07/kristdemokraterna-lever-i-lalaland/

Bort med kungahuset och låt dem försörja sig som alla andra.
www.annatroberg.com/2007/10/09/lat-kungen-slippa-vara-kung/

Staten Israel idag är en jäkla skitstat som klampar omkring i Mellanöstern som en trotsig unge med behov att trycka till alla andra ungar i sandlådan.
www.annatroberg.com/2009/01/07/israel-maste-kliva-ur-offerrollen-asap/

Jag tror att jag på allvar ska fundera på det där med en personlig scudmissil. Jag skulle så väldigt gärna vilja skicka en personlig sådan till alla abortmotståndare världen över med en personlig hälsning: “Bend over! from your very own La Rosetta.”
www.annatroberg.com/2007/04/18/en-personlig-scudmissil-eller-fri-abortratt-vad-ar-varst/

Tiondenamnet på Piratpartiets lista heter, Björn Felten. Felten förespråkar sex timmars arbetsdag och fri invandring. Den 1 maj 2006 skrev Felten även ett inlägg på Piratpartiets forum, där han gav utryck för åsikten att Sverigedemokrater är "vidriga rasister", som "förverkat sin rätt att leva" och som borde få "dödsstraff".

För den som orkar finns det säkert mer att gräva fram, men jag anser dock att ovanstående räcker gott för att kunna göra en ganska klar bedömning av Piratpartiet utifrån ett invandringskritiskt och värdekonservativt perspektiv.

Den som anser att det behövs mer mångkulturalism, familjefientlighet och trivialisering av brottslighet i Europa och tycker att det råder brist på våldsförespråkande EU-parlamentariker med vänsterextrema kopplingar, han eller hon bör rösta på Piratpartiet. Övriga bör se sig om efter sundare alternativ."


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: