lördag, juni 20, 2009

"Habrott" eller invandrarkrig?

" En 17-åring från Hovsjö häktades misstänkt för rånförsök och grov misshandel. Polisen rubricerar ett av dåden som hatbrott."

"Rån och våld mellan ungdomar i Hovsjö har eskalerat den sista tiden – polisen rubricerar vissa som rena hatbrott.

För två veckor sen attackerade två 17-åringar en jämnårig person och slog honom upprepade gånger med en expanderbar batong i huvudet.

Offret fördes till sjukhus där han blev kvar i två dygn och tvingades sy 20 stygn.
17-åringarna togs in och anhölls, men det avskräckte föga. Förra veckan var en av dem i farten igen, enligt polisen.

Tre ynglingar, 17, 16 och 16 år gamla, attackerade enligt polisen en jämnårig person och försökte råna honom på mobiltelefonen. Han överöstes med sparkar och slag."

"– Vi betecknar det här som hatbrott, som vanligt är det irakier som utsätts och enligt dem själva beror det enbart på att de är irakier, säger Bengt Jansson, chef på polisens ung­domsgrupp."

LT

Bråk mellan kristna och muslimska invandrare?

Läs kommentarerna, här nedan finns en av dem:


" Skrivet 19 jun 2009 07:42 hovsjöbo (Ej registrerad)

När jag läser denna artikel så blir jag rädd...
Läser följande..

Under utredningen kom polisen över mobilinspelningar där hela ungdomsgänget sätter eld på Hovsjöskolan och kör omkring i en stulen bil.

Detta har vi i Hovsjö vetat länge vilka personer som ligger bakom men barför vill inte polisen lyssna ?
Det är personer under 18 år som har en icke nordisk härkomst, troligen 3 generationen födda i landet men myndiheterna ser dessa som invandrare ännnu och vågar inte ingripa då de kan ankjlagas för rasister...
mitt förtroende för rättväsendet är noll och lagen idag består av att vi medborgare får ta hand om problemet på egen hand för dessa personer kommer troligen få ett par tunenlappar i skadestånd för de nu varit häktade och sedan släppas på fri fot.


varför ska man dalta med dessa personer som begår brott dagligen, skadegörelse, misshandel, inbrott ?
Ge dom en av era tjänstevapen på en gång när dom släpps så slipper dom köpa ett olagligt för rättsväsendet kommer inte våga göra något !"

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: