onsdag, juni 10, 2009

Fascistiska antifascister: Nathalie Nikadon och Rebecka Roos

"Av Susanna Birgersson. Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen och hans sambo överfölls och misshandlades efter ett restaurangbesök i centrala Stockholm kvällen före valdagen. Det är inte första gången paret råkar ut för våldsamheter. För ungefär två år sedan överfölls Kinnunens sambo i parets bostad.

Men det är märkligt tyst om angreppen både i medier och från övriga partier. Jag betvivlar att samma tystnad hade varit fallet om slag och politiska slagord haglat över Socialdemokraternas eller Centerns pressekreterare. Avsiktligt eller ej, är tystnaden ett slags godkännande av misshandeln.

Sverigedemokraterna är ett etablerat politiskt parti som följer de demokratiska spelreglerna. De pratar, argumenterar och försöker fånga upp väljare som delar deras åsikter. De som inte delar deras åsikter argumenterar emot eller ignorerar dem. Men det finns också de som tar sig rätten att svänga förbi det demokratiska samtalet och i stället klå upp meningsmotståndarna.

Dessa återfinns allt som oftast på den yttersta vänsterkanten. Antifascistisk Aktion, AFA, kallas en av de löst sammansatta grupper som med glädje tar på sig ansvaret för den här typen av brott. Ändamålet helgar medlen. Att metoderna är desamma som används av fascister verkar inte bekymra gruppen."'

Läs mer av den lysande artikeln av Susanna Birgesson på Ekuriren här

Och de två värna flickorna som var ledande i just denna attack mot företrädare för SD är:

Nathalie Nikadon och Rebecka Roos (bilden)

Läs mer på Bananlandet och Politiskt Inkorrekt

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: