onsdag, maj 04, 2011

Al Qida bakom ett nytt "kvinno-magazin"...


"

Terrornetværket målretter kommunikationen over for kvinder med et nyt online magasin

Alive.dk Al Qaida har noget på hjertet, og det er henvendt til kvinder. AlShaamikha er navnet på et nyt livsstilmagasin, der også beskriver, hvordan kvinder kan være med i kampen. Bladet har terrornetværket som afsender og udkommer udelukkende på internettet. Første udgivelse var i marts 2011.

- Det er en tendens alle steder, at kommunikation bliver mere og mere målrettet. Også i Al Qaida er man gået fra ”one size fits all” til at bruge flere medier og samtidig være helt præcis i forhold til at ramme en målgruppe, siger Søren Hove til alive.dk. Han er terrorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS).

Skønhed og terror
Udenpå bladet er der et billede af en kvinde, som er iklædt en niqab – det er den helt tildækkende klædedragt. Der er også en stor maskinpistol, og den er trykt henover forsiden og fylder halvdelen af siden. Artiklerne i magasinet handler om, hvordan kvinder også kan være med i den hellige krig. De ekstreme budskaber er krydret med tips til, hvordan klædedragten hindrer solens skadelige stråler i at ødelægge huden. Der er ingen tvivl om, at målgruppen er kvinder.

Tidligere har kvinder ikke haft noget at sige i Al Qaida, men nu har netværket udviklet deres strategi og tager kvinderne til sig på en ny måde. Bladet giver både kvinderne taletid og opfordrer dem til at deltage i Al Qaidas kamp." Läs mer här ttp://www.alive.dk/Nyheder/Samfund/2011-16-Al-Qaida.aspx?referer=jp&aid=2406398&sid=2189

Se onlinemagasinet AlShaamikha her


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ?Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag.

Inga kommentarer: