onsdag, maj 18, 2011

Det Nya Sverige: Muslimsk byggarbetare/pedofil tar på 11-årings snopp"Den drygt 60-åriga mannen är bolagsman och snickare för en byggfirma i Stockholmsområdet. Under ett av sina arbetsuppdrag gjorde han sig skyldig till sexuella övergrepp mot kundens 11-åriga son. "

"11-åringen ska ha befunnit sig på sitt rum för att göra skoluppgifter när snickaren valde att gå in i rummet - med könsorganet hängandes utanför byxorna.

Enligt anteckningar från polisförhör medger bolagsmannen att han tagit av pojken byxorna och vidrört hans könsorgan. I samband med rättegången var han tvetydigare i sina besked och menar att en sådan beröring möjligen kan ha förekommit av misstag."

NewsGlobe

Remzo Cehajic heter den dömde. Svensk medborgare.
Domen: Attunda TR B 9488-10

Från domen:

"Enligt Remzo Cehajic är detta något som är vanligt enligt muslimsk tradition och han blev själv utsatt för detta när han var ett barn. "

"Enligt tingsrättens bedömning är den handling som Remzo Cehajic gjort sig skyldig
till; nämligen att dra undan Sekretess A:s förhud varvid Sekretess A:s ollon blottades, en onaniliknande rörelse såsom åklagaren har påstått. Även om Remzo
Cehajic uppgivit att hans agerande är vanligt enligt muslimsk tradition innebär det
inte att Remzo Cehajic saknat uppsåt till gärningen. Remzo Cehajic har också själv
berättat att han tyckte mycket illa om de tillfällen då han själv som barn utsattes för
detta och att han helt undvikit att göra så mot svenska barn."

Bygg en moské, bygg gärna tre...eller vad är det nu de Nya Moderaterna sjunger?


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: