måndag, maj 09, 2011

Ny tidens "pensionsräddare": Zigenarfamilj har kostat danska skattebetalare minst 74 miljoner DKK!


Zigenarfamiljen Levakovic från Köpenhamn, som står bakom hundratals brott, har varit en dyr bekantskap för de danska skattebetalarna, sedan de kom till landet i början av 70-talet.

Enligt de beräkningar som Ekstra Bladet har gjort, så visar det sig att familjen har kostat det danska samhället minst 73.9 miljoner danska kronor (cirka 92 svenska kronor med dagens kurs) i sociala kostnader och fängelse- och instutionskostnader.

Till detta kommer utgifter för advokater, diverse socialpedagogiska tilltag, polisens efterforskningar och rättssaker.

De svindlande summorna avslöjar också att integrations- och sysselsättningsåtgärderna som familjen fått av danska staten, har misslyckats helt.

Därmed är samtliga av de 14 medlemmarna av Köpenhamnsfamiljen, som är över 18 år, försörjd av det offentliga på ett eller annat sätt. Och alla har de begått kriminella handlingar.

Bland annat har två av sönerna vid 13 och 14-års ålder deltagit i en grov gruppvåldtäkt mot en 30-årig kvinna.

"Familien Levakovic stammer oprindelig fra Kroatien og tæller omkring 40 personer, der nu bor i Danmark. Mindst 20 har begået kriminalitet. Der er oftest tale om berigelseskriminalitet som tricktyverier og gaderøverier, men familiens repertoire strækker sig også over væbnede røverier, grov vold, hæleri, afpresning og voldtægt. "

Läs mer i Ektsra Bladet


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: