onsdag, maj 18, 2011

Therese Borg, SD om effekter av den svenska abortlagen: "Oetiskt och hjärtslitande"

Bilden: Therese Borg, SD

"Idag har något alldeles ohyggligt uppmärksammats i media. Det handlar om aborter, och om foster som får ligga och självdö efter förlossningen. En sjuksköterska berättar om detta i Dagens Medicin:

– Olika foster är olika livsdugliga. I år har vi haft två aborter, en i vecka 18 och den andra i vecka 22, där fostren fortfarande levde när de kom ut. De andades och rörde på sig i upp till en timme efteråt.

– Det känns fruktansvärt att låta fullt friska foster ligga och dö framför våra ögon, men vi kan ingenting göra. Eller rättare sagt: vi får inte göra någonting. I så fall bryter vi mot lagen."

Läs mer i Therese Borgs mycket aktiva blogg där ni också kan läsa nedanstående:


Islam och demokrati – en kombination som skär sig. | Therese Borgs bloggSD Eskilstuna och SD Södermanland har skapat nya facebooksidor. Besök sidorna (och gilla dem gärna!!) här:

Sverigedemokraterna Södermanland

Sverigedemokraterna Eskilstuna


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: