onsdag, maj 18, 2011

William Petzäll, SD: “Erik Ullenhag lierar sig med intoleranta krafter”


" “Att motverka fientlighet i alla dess former är ett viktigt och ett ständigt pågående arbete. Men inte sällan har kampanjer, likt den senaste iscensatt av Erik Ullenhag, haft en tydlig ideologisk slagsida och ofta tagit sig rent bisarra uttryck”. Det skriver riksdagsledamoten William Petzäll (SD) i en debattartikel på Politikerbloggen."

"Att motverka fientlighet i alla dess former är ett viktigt och ett ständigt pågående arbete. Men inte sällan har kampanjer, likt den senaste iscensatt av Erik Ullenhag, haft en tydlig ideologisk slagsida och ofta tagit sig rent bisarra uttryck där man satt likhetstecken mellan ifrågasättande av den nuvarande invandrings- och integrationspolitiken och det ofta väldigt vagt definierade begreppet ”främlingsfientlighet”. Begreppet främlingsfientlighet används nästan uteslutande i syfte att brännmärka människor som har mage att inte lydigt rätta in sig i det politiskt korrekta ledet och med mössan i hand stå och tacka för allt fint vi svenskar fått av såväl er i alliansen som mångkulturalister före er.

Erik Ullenhags eviga tjat om tolerans blir dock något motsägelsefull när han i samma veva undertecknar en debattartikel med några ledande intoleranta islamister och islamistiska organisationer i SvD brännpunkt 14/5. Bland annat är debattartikeln undertecknad av Islamic center i Malmö, som delvis finansierats av ingen annan än Moammar Ghadaffi själv, och som har fått svidande kritik för imamer som predikar om att Sverige bör införa sharialagar och att homosexualitet är en brottslig handling och dödssynd. Artikeln är också undertecknad av Sveriges muslimska råd som vid flera tillfällen gett uttryck för en stenåldrig kvinnosyn som skulle föra vår jämställdhetspolitisk hundratals år tillbaks i tiden."

Läs allt på Politikerbloggen/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: