söndag, maj 08, 2011

Odense, Danmark: Imam lovar bort skoflickor till äldre män


För fyra veckor sedan blev en 16-årige flicka från åttonde klass på Humlehaveskolen i Vollsmose muslimskt förlovad med en 25-årig man. Detta med hjälp av en av Odenses mest kända imamer.

Hennes pappa försvarar givetvis förlovningen, som väcker förargelse hos politker och experter.

Att mycket unga flickor under 18 år blir bortlovade till äldre män är knappast en engångsförteelse i de muslimska kretsarna, berättar flera källor till för tidningen Fyens Stiftstidende.

"Mohammed Mansour, Vollsmose-borger og socialdemokratisk byrådsmedlem i Odense, anslår, at der i mellem 15 og 25 procent af alle muslimske forlovelser og vielser i Odense indgår piger under 18 år."

"Ekstern lektor i mellemøststudier på SDU, Saliha Marie Fettah, vurderer, at mellem 10 og 15 helt unge piger årligt bortloves til voksne mænd alene i Vollsmose."

-Jag har sett detta i trettio år och när flickan har blivit bortgift eller ingått ett avtal om förlovning, så dröjer det inte länge innan flickorna får barn och får leva på socialhjälp, säger hon.

BT

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ?Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: