fredag, maj 27, 2011

Islam-Nytt: Interpol efterlyser 417 fångar från Afghanistan som rymt...

...några av dem har kanske kommit hit till Sverige som "ensamkommande barn"vi detta laget.. ? Kanske bor de redan granne med dig. Eftersom hela världen vet att man inte behöver ID för att få komma in och stanna i Sverige - så är detta naiva land en bra tillflykt för många.

Gå in på länken nedan och titta igenom bilderna. Dessa 417, varav en del är talibaner, betraktas som mycket samhällsfarliga av Interpol.
Det betyder att en del av dem kanske redan sitter tryggt i våra oskuldsfulla länder och planerar terrorbrott.

Männen flydde den 24 april och kan ha nått långt under denna månad. Läs om flykten på Berlingske.

"Flere hundrede fanger, der flygtede fra et fængsel i Afghanistan i april, efterlyses nu med navne og billeder. En del af dem er talibanere, som ifølge Interpol udgør en stor trussel mod verdenssikkerheden."

"Hele 417 af de 530 flygtede betegnes af Interpol som farlige.

- Fangerne udgør en betydelig sikkerhedsrisiko for det internationale samfund, siger Mick O'Connell, der er direktør ved Interpols afdeling for 'operationel støtte' i pressemeddelelsen."

BT

Den kompletta listan kan ses här - genom att klicka på 'View Orange notice'.

/Fröken Sverige Ge bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: