tisdag, maj 17, 2011

Ingen dom mot mördaren och våldtäktsmannen Ephrem Yohannes idag"Det står redan klart att Ephrem Yohannes kommer att dömas till fängelse efter att den rättspsykiatriska undersökningen kommit fram till att han inte var psykiskt sjuk när han begick mordet på Elin Krantz.

Yrkar på livstid

Rätten har slagit fast att det finns övertygande bevisning på att han är skyldig till det brutala mordet (FS anm: OCH GROV VÅLDTÄKT) på Elin Krantz vid en spårvagnshållplats i Länsmansgården i Göteborg den 26 september förra året. Kammaråklagare Stina Lundqvist yrkar på livstids fängelse."

"Domstolen bestämde att Ephrem Yohannes ska fortsätta sitta häktad. Rätten har nu till den 10 juni på sig att ta ställning till om det blir livstids fängelse eller tidsbestämt straff."

GT
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: