tisdag, maj 17, 2011

”De väljer då att lämna sina två utvecklingsstörda barn och avvika med sitt friska barn.”


Från eminenta Merit Wagers blogg:

En migga berättar:

"...Kvinnan gör abort. Familjen får utvisningsbeslut. De väljer då att lämna sina två utvecklingsstörda barn och avvika med sitt friska barn. De två utvecklingsstörda barnen tas om hand av svenska myndigheter. De får PUT och placeras i fosterhem. Sedan dyker föräldrarna plötsligt upp och hävdar sin rätt till barnen."

En migga: ”Den här mannen fick förstås PUT ganska snabbt och efter det visade det sig att någon av hans hustrur ändå hade överlevt. Några barn hade också överlevt.

"I ett fall så dumpade någon en ”utvecklingsstörd” medelålders utländsk man, som inte hade förmåga att kommunicera vare sig med tal eller gester, utanför en asylansökningsenhet. Han togs in varpå han visade upp en lapp på svenska där det stod att han heter XX och att han kommer från landet YY. Och att han söker asyl."
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: