onsdag, maj 18, 2011

Søren Pinds klarspråk vs Maud Olofssons snömos - Och vinnaren är....

"Danmark ger efter för främlingsfientliga krafter i och med den nya gränskontrollen, menar näringsminister Maud Olofsson.
Nu slår landets integrationsminister Søren Pind tillbaka.
– Det är inte i mitt land som folk skjuts på gatan i Malmö eller där det smäller bomber i Stockholm. Vi har ett gott samarbete med Danskt folkeparti, säger han till SvD.se "

" Med tanke på det vet jag inte om man ska tillåta sig att moralisera över Danmark. Jag ska i alla fall inte moralisera över Sverige, säger Søren Pind, och hänvisar till man som sitter häktad i Malmö misstänkt för en serie skott mot personer med invandrarbakgrund, samt terrorbombaren Taimour Abdulwahab som sprängde sig själv till döds i centrala Stockholm i december förra året. ."

SvD

Søren Pind: Bli som oss eller håll er väck!


Från Uriasposten:

"Pinds greatest i BT.

“Jeg gider ikke høre mere snak om integration. Fri mig for det – det rigtige ord må være assimilation.”

“Jeg er positiv overfor en bestemt form for indvandring – men jeg vil med vold og magt… bekæmpe multikulturalismen.”"


Bloggen instämmer med
Snaphanen:

"Må Søren Pind give denne floskemaskine en ubehagelig overraskelse. Hr. Smørhår er ung nok til at opleve, at kunne blive gråhåret på meget kort tid. Afsnittet om jøder i Malmø er behændigt men uhæderligt. Ullenhag ved udmærket, hvem der terroriserer jøder i Malmø."

Dansk politiker: Tänk om nu Jønke har rätt?

Danska Venstres Søren Pind, bloggar idag om det faktum att så många etniska danskar utsätts för våld av - i många fall muslimska - invandrare. I Facebook har han ställt frågan om de som han är vän med där har egna historier från verkligheten att berätta om. Det hade de:

"
Kan en dømt rovmorder, hvem mange opfatter som psykopat, have ret?

Det har været debatteret, efter rockerklubben Hells Angels offentliggjorde det såkaldte Sjakal-manifest. Heri tilkendegives og beskrives og tegnes et billede af nogle mennesker - betegnet sjakaler - der opfører sig voldeligt, truende og nederdrægtigt. Nogle mennesker, som, forstår man, Hells Angels nu vil reagere imod."

Pind tordner mod briterne i Wilders-sag (12. feb.)

Läs mer på Søren Pinds blogg

Søren Pind - Wikipedia, den frie encyklopædi

/Fröken Sverige -No tolerance for intolerance - no apology for being free!!
Ge bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: