tisdag, maj 17, 2011

OM: Omvalet i Västra Götaland och Örebro - liten sammanställning

Eftersom Blogger passade på att vara nerstängt nästan hela förra veckan, så gick det inte att blogga. Därför gör jag nu ett samlingsinlägg av viktig information som ligger på andra bloggar:

"
I det preliminära valresultatet i omvalet i Västra Götaland ser Sverigedemokraterna ut att öka antalet platser i fullmäktige från 7 till 9 mandat vilket innebär att partiet får en klar vågmästarroll i fullmäktige."

PI: Omval 2011: Sverigedemokraterna starkt framåt i valet


PI: Riksdagsman Erik Almqvist (SD) nekades bord på restaurang i Göteborg

"I kölvattnet efter de upprepade attackerna på Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, på diverse skolor runtom i landet står det klart att föraktet för demokratin är ett stort samhällsproblem som skolorna måste ta tag i. William Petzäll (SD), riksdagsman och aktiv i SDU, berättar själv på Newsmill om sina upplevelser.

Jag har som aktiv i Sverigedemokratisk Ungdom gjort över ett hundratal skolbesök och fått utstå det mesta. Men veckans händelse som utspelade sig i samband med ett tillståndsgivet skolbesök på hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg, där en elev kastade en sten mot passagerarsidans fönster, i den bil där jag själv satt i och som resulterade i att hela rutan small och att jag fick såväl stenen som glassplitter i ansiktet, är utan tvekan den allvarligaste händelse som drabbat mig."

PI: Valsabotage – Omval 2011: SD:s material kastades – av brevbäraren?SD begär riksdagsdebatt om gränskontroller

SD attackerades under besök på GöteborgsskolaHela partiledningen var samlad och mest taltid fick riksdagsledamoten Kent Ekeroth.

– Sverige är en ankdamm, säger han."

"Ett enormt polisuppbåd bevakade SD:s valspurt i Göteborg.


SVT
SVT
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: