onsdag, maj 18, 2011

Västra Götaland: - Fick ni era valsedlar från SD?


Att folk har hittat valsedlar från SD i papperskorgar och utslängda i kassar på gräsmattor, känner vi väl till från detta inlägg på Politiskt Inkorrekt:

Valsabotage 2011: SD:s material kastades av brevbäraren


Där kan man nu läsa denna uppdatering: Uppdatering 110517: PI har fått information om att Postens presstjänst i dag kontaktat SD och förklarat att de ser väldigt allvarligt på det inträffade. Efter en snabbutredning har en skyldig person kunnat hittas som nu entledigas från sitt arbete.


Men historien verkar inte sluta där...

SD har lagt ut enorma pengar på att få ut valsedlar och ett infoblad till alla hushåll i Västragötaland i ett kuvert. Tyvärr har Posten troligtvis lagt kuverten i reklamen och vad det verkar även låtit bli att dela där det står "Ej reklam" - vilket de ska göra!

Nu kan ni hjälpa SD med att få lite bättre överblick över vad som hänt vid omvalet. SD vill gärna veta vilka som ej fått kuvertet och vart de personerna bor geografiskt.

SD vill även veta de som fått kuverten, om det legat i reklamutskicket eller om det legat separat.

Svar kan skickas till insamlaren@gmail.com .


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: