onsdag, augusti 27, 2008

Kent Ekeroth: Byt ut befolkningen och ni byter ut landet

"Gästskribent: Kent Ekeroth, internationell sekreterare, Sverigedemokraterna

Rädd - det är vad jag blir när jag läser senaste inlägget på DN Debatt. Där stoltserar författarna med hur stor den förväntade invandringen till Sverige blir om några år; 200 000 om deras förhoppningar infrias. De erkänner samtidigt att det endast föds omkring 100 000 personer i Sverige (hur många av dessa som de facto är svenskar förtäljs inte).

Enkel matematik säger därmed att politikerna i det här landet byter ut Sveriges befolkning - och är stolta över det! För det är ju ett enkelt faktum att om det föds under 100 000 svenskar varje år, medan 200 000 icke-svenskar immigrerar, samtidigt som den inhemska nativiteten bland invandrargrupper är hög, kommer den svenska andelen av befolkningen för varje år minska. Resultatet blir den demografiska bomb som vi så länge varnat för.

Det går inte att förneka det. T.o.m. de själva erkänner det implicit i artikeln. Problemet är givetvis bara att de inte verkar bry sig om att svenskarna byts ut i deras eget land."

Läs HELA Kent´s MYCKET VIKTIGA inlägg på sdblogg och sprid det på era bloggar.... och missa inte slutklämmen:

"Det är beklämmande att läsa en artikel som glädjer sig över den accelererande process där Sverige och svenskarna byts ut till förmån för andra - speciellt till förmån för den muslimska kulturen.

Om detta fortsätter kommer vi en dag vakna upp till ljudet av minareter som skriker ut islams dystra meddelande - underkastelse."

"Valfri" har skickat länken till Regeringen.se i denna fråga. Tackar!

Inga kommentarer: