onsdag, september 20, 2006

Andragenerations-invandrare hotade Khader till livet

Den radikale folketingspolitiker Naser Khader blev tirsdag eftermiddag truet på livet af fire andengenerationsindvandrere, da han i sin bil kom kørende ad Christians Brygge i København.

- Khader kommer kørende på vej fra Christiansborg, da fire andengenerationsindvandrere i en sort Peugeot 206 fik øje på ham og speedede op og kørte op på siden af ham og gav ham fingeren. En af de unge førte derpå hånden hen over struben, som et tegn på, at Khader skulle slås ihjel, siger kriminalpolitiets centrale vagtleder, til ekstrabladet.dk.

- De to biler kom derefter til at holde for rødt ved siden af hinanden i et lyskryds ud for Hotel Mariott på Kalvebod Brygge, og man råbte ad hinanden og havde rullet vinduerne ned. Derpå steg både Khader og de fire unge ud af deres biler, og så greb livvagterne ind. Yderligere politi blev tilkaldt, og de fire unge blev anholdt, oplyser politiet til ekstrabladet.dk.

De fire anholdte er alle i alderen 18-20 år, og politiet har besluttet at beholde dem alle natten over, hvorefter der onsdag morgen tages stilling til hvorvidt en eller flere skal fremstilles i grundlovsforhør.


Läs mer i Ekstra Bladet

Inga kommentarer: