måndag, september 25, 2006

Svenskhatande Aftonbladet gör det igen...

Vilken etnisk bakgrund de som satt eld på dagisen i Skövde har, det vet ingen av oss ännu...men de flesta som känner till Södra Ryd i Skövde, säger att det är ett riktigt ghetto...med mycket problem, detta sen årtionden tillbaka.

Nå..det som är intressant är Aftonbladets beskrivningar av de anhållna:

Anhållen nr 1: "Först en spenslig blond kille, 15. Gömd under en tröja kom han till rättssalen i polishuset."

Anhållen nr 2: "
Den andre pojken, 16-åringen, fördes in med en handduk över huvudet. Han misstänks för ett fall av mordbrand, det i Karstorp. Även han verkade tagen av situationen och såg blek ut när domaren meddelade beslutet."

Aftonbladet

Jag undrar varför "Anhållen 1" var blond..medan "Anhållen 2", uppenbarligen täckte sitt hår? Eller var han skallig? För reportern kunde ju se att han såg blek ut. Och jag TVIVLAR på att han fick sitta med en handduk på huvudet under häktningsförhandlingen?

* Alla minns vi ju Aftonbladets "fyra svenskar" som våldtog och misshandlade Jenny och Linda, i Göteborg för snart två år sen. Det var fyra somalier, när allt kom till kritan.

* Eller Anna Lindhs mördare. Som hade "svenskt utseende" enligt tidningarna....och hur svensk var han, tycker ni?

* Sen minns vi Hagamannen, som blev Niklas Lindgren med hela Sverige direkt..och det med bild och allt. Innan han ens var häktad.

Varför inte berätta precis som det är, vid ALLA tillfällen. Eller inte alls.

Media låter hellre serievåldtäktsmän gå fria - än beskriver dem om de inte är blonda.

Men att ENBART visa bilder och namn när det är BLONDA eller SVENSKAR. Det är en fruktansvärd rasism - och den gör våra störstatidningar sig skyldiga till - DAGLIGEN! De borde skämmas!

Är det det NÅGON som tycker det är konstigt att det går bra för Sverigedemokraterna? Inte jag i alla fall. Många önskar definitivt att dom röstat på dem hela vägen vid valet....och inte bara lokalt. Men det blir ju val igen om fyra år...


Inga kommentarer: