tisdag, september 19, 2006

Fröken Sverige: Ulf Nilson som statsminister, tack!

"...Och likväl... tänk efter ett ögonblick så framgår det klart att i verklighetens värld, där även Sverige sensationellt nog ligger, har Persson haft väldigt lite att säga till om.
BROTTSLIGHETEN har oupphörligt ökat under hans tid. Framför allt gäller det VÅLD och allra mest VÅLDTÄKTER. I dag, i morgon och alla andra dagar våldtas 10 kvinnor i Sverige. Trenden är på uppåtgående och har bland annat rasistisk bakgrund. Inför detta - lidande, otrygghet, skändning - har Persson stått maktlös. Har han eller Bodström ens brytt sig?..."


"...Att skolor BRINNER så gott som VARJE DAG har inte heller stört. På samma sätt har varken Persson eller någon annan ledande politiker försökt dra uppmärksamheten till de överväldigande problem som MASSINVANDRINGEN i början på 90-talet medfört. Om Persson varit en statsman skulle han väl ha viftat bort alla fåniga anklagelser som rasism och tagit tag i integrationsproblemen. Det har han inte gjort. Att det råder mer eller mindre KRIGSTILLSTÅND på gator och torg i Landskrona och Malmö har inte varit stort nog..."

"..
Persson gjorde bort sig. Och oss..."

Läs hela den utmärkta krönikan av Ulf Nilson

Inga kommentarer: