måndag, september 25, 2006

Köpcentrum utrymt efter bombhot

"Teleborgs centrum i Växjö utrymdes vid lunchtid på måndagen efter ett inringt bombhot. "Vi har utrymt en högstadieskola med 600 elever intill", säger polisen till SvD.se."

"Strax efter lunch ringde en man till SOS Alarm och påstod att en väska skulle sprängas i köpcentret inom en timme. Den tiden har dock passerat utan att någon explosion inträffat."

Läs mer i SvD

Börjar det bli en ny svensk tradition, det här med att bombhota köpcentrum? Kan ju passa bra nu när alla gamla traditioner ska suddas ut av våra PK-politiker. Att sen det placeras bomber vid deras valstugor, det ska man helst bara tramsa bort.

Är det vänsterextremister som försöker angripa kapitalet, eller vad är grunden? Tänker de inte på att deras mamma, eller någon annan dom bryr sig om kan vara där inne?

Däremot så brukar ju - tack och lov - sällan bombhot betyda att det finns en bomb. Men man kan undra vad det är för fel i skallen på folk, när dom tar sig rätten till att både hota och skada oskyldiga? Snart är hela Sverige i inbördeskrig.

Inga kommentarer: