torsdag, september 21, 2006

Ungdommer filmet overgrep på jente (15)

"Jenta ble grovt mishandlet og avkledd av en ungdomsgjeng. Overgriperne filmet seansen, og skal ha sendt videoen til flere personer.

Hele syv ungdommer er pågrepet av politiet etter den grove mishandlingen som fant sted i Larvik i helgen.

To 17 år gamle jenter og en 18 år gammel mann er tidligere pågrepet. Politiet ba onsdag om to ukers varetektsfengsling for disse tre.

De fire siste pågrepne, som er siktet for medvirkning til mishandlingen, har onsdag sittet i avhør. Politiet mistenker at flere personer var innblandet i episoden, og utelukker ikke at flere kan bli pågrepet på et senere tidspunkt.

- Vi vet at mishandlingen foregikk i en leilighet, og vi vet at det var flere personer der. Vi vil derfor prøve å kartlegge hva de forskjellige personene gjorde. Så man kan ikke utelukke flere pågripelser, sier politiinspektør Magnar Pedersen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Overgrepet beskrives som uvanlig grovt. Jenta skal ha blitt tapet fast, skamklipt, påført brannskader og avkledd. Mishandlingen skal også ha vært av seksuell karakter.

- Politiet er kjent med at det finnes en film av overgrepet, og at denne har blitt sirkulert, sier Tove Nilssen Sollie, jentas bistandsadvokat, til Aftenposten.no."


Läs mer i AftenpostenInga kommentarer: