torsdag, september 21, 2006

Nydansk pedofil dömd till tre år.


"Den 37-årige tyrkiske familiefar til syv børn, Ismail Gültekin fra Esbjerg, blev torsdag idømt tre års fængsel for at have samleje med den kun 11-årige pige i Tøndersagen. Misbruget skete i juli sidste år.
"

Vestre Landsret lempede dermed den hidtil strengeste fængselsstraf Tøndersagen, hvor flere end ti mænd nu har fået endelig dom. Tyrken fik ved byretten tre år og seks måneders fængsel.

Han skal endvidere betale en torterstatning til pigen på 80.000 kroner.

På basis af pigens og hendes fars forklaringer til politiet og i retten fandt landsretten det bevist, at den tidligere pizzabager fra Esbjerg har misbrugt den lille pige, mens hendes far var til stede.

Misbruget skete to gange inden for ti dage, men beviserne var ikke så fyldestgørende, at dommen kunne stadfæstes eller skærpes som krævet af anklagemyndigheden."

Läs mer om den så kallade danska "Tøndersagen" i Ekstra Bladet

Jag rekommenderar er verkligen att läsa om historien på Ekstra Bladet, eller i andra danska tidningar. Det är en VIDRIG historia om hur en pappa har låtit ett tiotal män, utnyttja och VÅLDTA, hans 11-åriga dotter.

Vi hör så ofta att den västerländska/nordiska/svenska moralen är så låg. Det räcker numera att vara blond och tjej, för att det ska kallas låg moral! Allt detta för att vi är fria, och dessutom i de flesta fall har lärt oss att respektera och värna om friheten och yttrandefriheten. Men det pratas föga om att många av våra svenska tjejer kallas "svennehåååååra" varje dag... i skolan... och på andra ställen. Allra minst i svensk PK-media.

En söt tonårstjej i fina kläder...det betyder numera: FRITT FRAM!

Men det är uppenbarligen inte de västerländska männen som i första hand gör övergrepp. Det behöver man bara slå upp en tidning idag för att upptäcka...eller kolla på Efterlyst.


Inga kommentarer: