lördag, september 23, 2006

V og DF deler værdier

"Samarbejdet mellem regeringen og Dansk Folkeparti er ikke længere blot en praktisk foranstaltning for tre forskellige partier, som hver især gerne vil have gennemført mest mulig af sin egen politik. I de sidste fem år har forholdet mellem Venstre og Dansk Folkeparti ændret sig, og i dag er der på lange strækninger tale om et decideret værdifællesskab. Dét anerkender partitoppen i Venstre på en dag, hvor statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) bliver fejret som den af partiets statsministre, som har siddet længst på posten.

- Jeg oplever stadig, at vi får et mere tillidsfuldt samarbejde med Dansk Folkeparti, og det kan man da godt kalde en form for værdifællesskab, siger indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V), der peger på begrebet "ordentlighed" som en vigtig fællesnævner.

Trods tidligere tiders genvordigheder har Venstre og støttepartiet Dansk Folkeparti fundet hinanden på værdipolitikken. Det gælder f.eks. på områder som udlændingepolitikken, opgøret med de såkaldte smagsdommere samt skattestoppet."

Läs mer i Jyllands-Posten

Dansk Folkepartis väg för att bli "rumsrena", har varit lång och slitsam. Men det har lönat sig, numera vågar alla danska partier prata om invandringsrelaterade problem. Nu går också Venstres Lars Løkke Rasmussen, ut offentligt och medger att Venstre och Dansk Folkeparti har samma värderingar.

Detta borde de svenska partierna också tänka på. Det går inte att ignorera ett parti som Sverigedemokraterna idag. Svenska folket gav dem 2.93%, vid detta valet. I en kommun som Landskrona fick SD 22%. Nu är det dags att det så kallade "etablerade" partierna lyssnar på folket och börjar uppföra sig som man ska i en demokrati.

Istället för att hitta på alla möjliga konstelationer över blockgränserna, enbart för att frysa ut Sverigedemokraterna...så är det dags att börja prata med dem - det enda partiet i Sverige, som verkligen vågar sätta fokus på svåra och viktiga frågor.

Enligt mig är att stötta SD - den ENDA chansen att undgå att bli dhimmis i ett land styrt av sharialagar.
Inga kommentarer: