onsdag, september 13, 2006

Politikere vil forbyde Hizb-ut-Tahrir

"Demokratiet må forsvares mod dem, der vil undergrave det. Derfor lægger De Radikale nyt pres på regeringen for at få Hizb-ut-Tahrir forbudt ved dom"

"De Radikale vil gøre et nyt forsøg på at presse regeringen til at søge den muslimske organisation Hizb-ut-Tahrir forbudt. Det er, mener Elsebeth Gerner Nielsen (R), nødvendigt, at demokratiet statuerer et eksempel.

- Vi elsker ikke at forbyde foreninger. Tværtimod er foreningsfriheden vigtig. Men hvis der er fare for, at der er kræfter, der via demokratiet vil underminere det, er man nødt til at sætte en grænse, siger hun.

Udspillet kommer på baggrund af en meningsmåling, der viser, at tre ud af fire danskere vil forbyde organisationen. Kun 10 procent er direkte imod ifølge målingen, som A&B Analyse har foretaget for netavisen Altinget.

Organisationens talsmand Fadi Ahmad Abdel Latif fik for nylig tre måneders ubetinget fængsel for at true statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og på ny opfordre til drab på jøder. Han ankede på stedet, og justitsministeren vil først bede rigsadvokaten se på et forbud, hvis landsretten stadfæster dommen."

Läs detta i Ekstra Bladet

Underbart 0m den sjuka sekten blir förjuden. Det är på tiden!

Inga kommentarer: