lördag, september 09, 2006

Polisman med hund attackerad med stenar

" Ungdomsgäng i Åkersberga kastade sten på ensam hundförare

En polisman med hund sändes natten mot lördagen till Åkersberga för att lugna ner ett gäng bråkiga ungdomar.
Då började gänget plötsligt kasta stenar mot polisen och hunden, som tvingades söka skydd i bilen där polismannen kunde kalla på förstärkning.
Hundföraren hade kallats till ett gräl med ett tiotal inblandade. När han först kom till platsen drog sig gänget först undan. Men strax efter, just när polisen trodde att läget lugnat ner sig, kom de tillbaka. Ungdomarna var mycket aggressiva och uppträdde hotfullt, ledda av minst en ung man.
- De kastade stenar mot polismannen och hunden, som sökte skydd i bilen. Stenkastningen fortsatte mot polisbilen medan polisen kallade på förstärkning, säger vakthavande stationsbefäl vid Roslagspolisen till aftonbladet.se."


Läs mer i Aftonbladet

Så här går det om man kallar bilen AINA och tillåter ALLT inom polisen. Det sista unset av respekt är borta. Hade dessa personer varit i sina hemländer, hade de inte ens vågat tittat en polis i ögonen. Något måste hända i detta landet. Vart är våra politiker när sånt här har hänt? Jag hade gärna sett ett uttalande av någon nu. Detta är INTE acceptabelt!

Inga kommentarer: