måndag, september 25, 2006

Muslimsk leder afbrød tv-optagelser

"Et højst usædvanligt og tv-transmitteret møde mellem to mænd fik en brat afslutning, da en af Morgenavisen Jyllands-Postens tegnere, Kurt Westergaard, i anledning af den snarlige et-års dag for avisens offentliggørelse af de 12 Muhammed-tegninger mødtes for at diskutere Muhammed-krisen med talsmanden for Det Islamiske Trossamfund, Kasem Said Ahmad. "

"Kasem Said Ahmad afbrød optagelserne i skuffelse, da det stod klart, at JP-tegneren ikke agtede at give en undskyldning for, at han tegnede den nu verdenskendte tegning af profeten Muhammed med en bombe i turbanen. Talsmanden for Det Islamiske Trossamfund ønskede efterfølgende ikke, at tv-indslaget skulle bringes.

»Jeg blev sur og gik min vej. Vi nærmede os slet ikke hinanden, og der kom intet ud af det. Jeg havde forventet, at han sagde, at han havde fortrudt, og at han undskyldte,« siger Kasem Said Ahmad om mødet, der fandt sted hjemme hos tegneren.

Også tegneren Kurt Westergaard, der siden tegningerne blev bragt den 30. september 2005 har modtaget adskillige dødstrusler, var skuffet efter mødet. Det var første gang siden Muhammed-krisen, at han trådte offentligt frem på tv."

Läs detta i Jyllands-Posten


FS:Ja, nu får vi se hur detta slutar. Om det är dags för brinnande ambassader och flaggor igen. Det beror väl på om Akkari och Abu Laban, ger sig ut på en ny "landsförrädarturné" i mellanöstern.

Kommentera gärna!

Inga kommentarer: