onsdag, september 20, 2006

Intensiv jakt på våldtäktsman i Sundsvall

"Tre fall av övergrepp anmäldes under en dryg timme i Sidsjöområdet i kväll.
Ett stort polisuppbåd jagar just nu en misstänkt förövare, som man dessutom har ett gott signalement på.

Uppgifter tyder på att ett av offren lyckades riva mannen i ansiktet och åsamkat honom rivmärken. Han ska även ha blivit biten i handen.
Strax före klockan 20 kom en kvinna in på polisstationen i Sundsvall och anmälde att hon blivit utsatt för ett våldtäktsförsök i bostadsområdet i Sidsjön. Bara någon halvtimme senare kom ytterligare två larm från kvinnor som uppgav att de blivit utsatt för samma sak. Det var under kvällen fortfarande oklart om något av försöken fullbordades.

Här är signalementet: En svart man med kort krulligt hår, 170-175 centimeter lång. Han bar mörk jacka och under den vit tröja med ränder, mörka jeans. Han har normal kroppsbyggnad. Han talade engelska med offren och stank alkohol. Allt tyder på att samma man är skyldig till samtliga överfall."

Läs mer i Sundsvalls Tidningen


Det står om detta i Aftonbladet med. Men som vanligt har dom "glömt" signalementet...hur ska man få tag på våldtäktsmännen då? Vad hade dom tänkt sig? Jo..det finns undantag då de går ut med bild och namn...det är när det gäller en etnisk svensk. Är det inte på tiden att vår PK-media slutar med sin rasism mot svenskar?

Inga kommentarer: