fredag, augusti 29, 2008

Dags att vakna, gott folk.

Någon på FOMI (som snart kommer vara igång igen) skriver:

"Många i väst verkar fortfarande intala sig själva att troende muslimer kan assimileras i våra samhällen. Sluta drömma. Det är dags att vakna nu.

"Även i Sverige idag har vi tydligen muslimer runt om landet på arbetsplatser, i skolor, på universitet, som plötsligt avbryter helt normala arbetsrutiner, fem gånger om dagen, för att ta av sig skor och strumpor, lyfta upp sina fötter i handfatet, för att utföra primitiva ritualer för att att skölja fötterna. Varje fot måste tvättas tre gånger. Armarna skall tvättas upp till armbågen. Öronen skall tvättas. Och hela denna ritual gör dessa individer fem gånger om dagen.

Sånt här brukar annars kallas för tvångstankar. Det här brukar annars kallas för ett obalanserat tvångsbeteeende.

Om du blev bjuden på middag hos kungen, en högt uppsatt politiker eller annan dignitär, och i korridoren stötte på en muslim som står och tvättar sin fötter i handfatet, skulle du tycka att ett sådant beteende var normalt och hörde hemma i Sverige? Skulle du tycka att den här personen var en del av Sverige?

Är det civiliserat att tvätta fötterna i handfatet fem gånger om dagen? Skall det här beteendet uppmuntras och stöttas? Skall såna här ritualer accepteras på svenska arbetsplatser?

Om du gick till skolan och fick se en elev eller lärare stå och tvätta sina fötter i handfatet, skulle du tycka att det här hör hemma i Sverige? Skulle du tycka att det här tillhör ett civiliserat västerländskt samhälle?

Om du arbetade på ett kontor och hade flera muslimska medarbetare som avbröt sitt normala arbete flera gånger om dagen för att tillsammans gå och tvätta sina fötter i handfatet, skulle du anse att de personerna var en del av Sverige? Skulle du anse att de människorna var integrerade i det svenska samhället?

Det är dags att sluta mumla om islamister, islamisk terrorism, jihad, terrorister etc. Det är dags att inse fakta. Ingen person som följer och praktiserar traditionell islam, som följer traditionella islamiska seder, kan anses vara kompatibel med det svenska samhället. Ingen sådan person kommer någonsin att kunna integreras i väst.

Det är dags att sluta drömma. Muslimerna håller inte på att "integreras" i väst. De håller på att vänja OSS vid deras beteenden.

De håller på att vänja OSS vid deras ritualer
.

Allt i väntan på att de får demografisk majoritet."

Inga kommentarer: