fredag, augusti 22, 2008

Islamiseringen fortsätter: Saudisk smygvisit på skolor i Malmö

"Efter den omtalade skolresan till Saudiarabien i våras är det nu dags för en svarsvisit. Tolv saudiska flickor och en grupp föräldrar besöker just nu i all tysthet Malmö. Fast på lördag blir det officiell mottagning på rådhuset."

"Henrik Melius på föreningen Spiritus Mundi, som bjudit in saudierna, är först förtegen om besöket.
Han avvisar också möjligheten till intervjuer med gruppen, och hänvisar kort och gott till föreningens pressmeddelande, eller "official statement".

Pressmeddelandet bekräftar att ett saudiskt sällskap besöker Malmö. Det rör sig om tolv saudiska flickor i 12-13-årsåldern och en grupp föräldrar. Efter Malmö ska de besöka Stockholm, med sightseeing i Gamla stan, Skansen och en skärgårdstur. Det blir också riksdagsbesök och en specialvisning av kungliga slottet.

I Malmö står skolbesök på programmet. De ska dessutom göra ett "konstnärligt verk i storformat tillsammans med svenska skolelever.""

Skånska Dagbladet

Kan även läsas om på Varjager
Och Muslimska Friskolarna

Mer från Muslimska Friskolan om polisutbildniningen

Bloggen Muslimska friskolan fick idag onsdag 20 augusti 2008 en intervju med polisen om framtidens polisutbildning. Remisstiden går ut den 15 september 2008. Då ska säpochefen Anders Danielsson sammanställa remissvaren, eftersom han är huvudutredaren bakom förslagen. Beslut tas därefter av Rikspolisstyrelsen och regeringen:Muslimska Friskolan

Inga kommentarer: