fredag, augusti 22, 2008

Thoralf Alfsson: BETALD SEMESTERRESA TILL SVERIGE

""Allt fler irakier återkallar efter kort tid sin asylansökan och söker sedan om återetableringsstöd för att åka hem med pengar på fickan. Och returbiljetten är betalad. Rekordet innehas av en ung ensamstående irakier som åtta dagar efter det att han sökt asyl återkallade ansökan och ansökte om stöd."

Läs artikel i DN

I en skrivelse från migrationsverket till regeringen säger man "det är relativt tydligt att utlänningarna inte söker asyl för att få stanna i Sverige utan för att erhålla stöd".

Jag har skrivit om detta vansinne tidigare på min blogg. Att personer som fått avslag på sin asylansökan ges bidrag om 20 000 kronor + flygbiljetten betald för att lämna Sverige är fullständigt absurt. Och ett sanslöst missbruk av våra skattemedel.

Nu kan man även läsa att personer som drar tillbaka sin asylansökan kan få detta bidrag.

Detta innebär givetvis att alla personer som besöker sina släktingar i t.ex Danmark eller Norge passar på att stanna till i Sverige för att söka asyl och sedan få möjlighet till 20 000 kronor på fickan och gratis hemresa.

Det kanske är det första de gör och sedan besöker de sina släktingar några veckor innan de drar tillbaka sin asylansökan och söker återetableringsstöd.

Ja, jisses vilka system som alliansen infört. Tobias Billström är vår mest inkompetenta och naiva minister."

Läs detta och mycket mer på Thoralf Alfssons utmärkta blogg!

Ja, jisses...hela den muslimska världen asgarvar åt oss! Vi är redan dhimmis för dem....landet där man kan "hämta ut pengar ur ett håll i väggen hela livet - gratis"

Inga kommentarer: