lördag, augusti 30, 2008

Dragonen: Islam är inte en naturlig del av Sverige!!

"Jag hoppas att den stora massan som idag inte verkar bry sig om sin framtid kan väckas till dagens realitet – att ignorans, oikofobi (självhat) och politisk korrekthet är på väg att döda oss alla.

När flera kulturer försöker samsas på ett och samma område, finns det ALLTID motsättningar i form av att den enas kultur anses vara mer värd än de andras. Det kommer ALLTID att finnas motsättningar mellan kulturer. Att måna om mångkulturen är väl ett sätt att aktivt spä på segregationen?

Landsgränser har spelat en viktig roll i världen. Med gränser så kan en någorlunda kulturbalans bibehållas.

Islam respekterar inte man-gjorda gränser för de anser att hela världen tillhör Allah och islam. Varför verkar folk inte förstå det?!

Lyssna på vad muslimerna säger och gör här i Sverige och runt om i världen istället för att höra på någon "gullig" liten komunalpolitiker som fortfarande inte vågar gå emot strömmen och säga vad ALLA verkligen tycker och det är helt enkelt – BORT MED ISLAM från Sverige och i Väst!!! Islam är inte en naturlig del av Sverige!!

Islam och muslimer gillar inte oss eller det samhälle vi byggt upp så varför ska vi då gilla dem och deras seder och bruk?

Moskeér får byggas i Sverige om det får byggas kyrkor och andra religiösa byggnader i t ex Saudi Arabien, inte annars. Återigen spelar ordet balans en stor roll.

Balans blir mycket svår att hålla idag beroende på den absolut sinnessjuka obalansen som råder. De skyldiga är våra politiker och som goda opportunister som de är – muslimerna.


Det är dags att kavla upp ärmarna och aktivt stoppa denna trend!


Dragonen"

www.antiislamism.blogspot.com

Inga kommentarer: