fredag, augusti 22, 2008

Svensk fegmedia vs dansk media - IGEN!

KvP skriver: "En 18-årig man dömdes på fredagen till ett och ett halvt års fängelse för att med en yxa ha huggit tummen av en kvinna. Sedan han pillat bort nageln åt han upp fingret. "

"
Episoden är en del av en grym händelse år 2006 när en ung kvinna hölls fången och blev misshandlad samt våldtagen i en lägenhet i Sydhamnen i Köpenhamn. Två män, då 16 och 18 år, greps ansvariga för dådet."

"När fingret var avhugget stoppade den äldre av dem, som var flickans pojkvän, blödningen med en cigarettändare. Han sög sedan på den avhuggna tummen och tvingade sin kompis att äta upp den."

Ja, det känns ju som ett typisk danskt uppförande, väl? Danskar brukar ju våldta sina flickvänner, hålla dem fångna och hugga av tummar i parti och minut.....eller?

"
Den anholdte, der er dansk-libaneser, bliver fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling i morgen. På grund af den lange frihedsberøvelse, undersøger politiet desuden muligheden for, at andre kan have hjulpet den 19-årige med at holde den unge pige fanget. "

Ekstra Bladet

18-årig dømt for finger-afhugningTack för tipset, Erik, jur. kand.!

Tidigare i bloggen om en liknande händelse:

17-åriga Katja Fromberg Larsen från Birkerød, Danmark, var gravid i femte veckan då hon förra veckan sparkades ihjäl av killen hon precis gjort slut med. 22-årige Srdjan Dimic.

Hel familj mordanklagad

Inga kommentarer: