onsdag, augusti 27, 2008

ÄNTLIGEN!!! Acars uppehållstillstånd återkallat

"Migrationsverket har återkallat det permanenta uppehållstillståndet för Original Gangsters ledare Denho Acar."

"- Beslutet fattades den 21 augusti och jag vet inte om meddelandet har nått honom ännu. Men vi hänvisar till att han inte längre bor i Sverige. Det är den vanligaste grunden när vi återkallar permanenta uppehållstillstånd, säger Marie Andersson, pressansvarig på Migrationsverket, till GP.

Det var polisen i Västra Götaland som i ett brev till Migrationsverket tidigare i sommar krävde att uppehållstillståndet skulle återkallas. Det var undertecknat av de två cheferna för länskriminalen och länsordningspolisen, Klas Friberg och Erik Nord.

Sven Alhbin, operativ chef för länskriminalen, är kortfattad efter att ha mottagit beskedet:
- Vår enda kommentar är egentligen att Migrationsverket har fattat ett beslut som avsevärt försvårar för den grova organiserade brottsligheten i landet."

"Denho Acar beviljades permanent uppehållstillstånd 1985 när han tillsammans med övriga familjen kom till Bergsjön i Göteborg. Han var då elva år gammal.

Sedan dess har han gjort sig skyldig till många grova brott. Den senaste misstanken gäller en påstådd anstiftan till mordbrand hösten 2006. I samband med detta flydde Acar till Turkiet, där han fortfarande är medborgare."

GP

Tack för den glädjande nyheten, DL!Lol

By the way....har Acar smink på sig på denna bilden eller? Yahoo

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: