måndag, augusti 25, 2008

Är ni så jävla mycket bättre?

Jag fick en kommentar på ett gammalt inlägg:

"albin har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Landskrona-albaner - (för större bild - klicka på ...":

Helt otroligt detta. Och jävligt löjligt.
Kan inte förstå att ni sitter framför era datorskärmar och pekar ut och har en massa fördomar om vad invandrare gör och inte gör. Ta en god titt och kolla på er själva. Är ni så jävla mycket bättre? Om ni vore skulle ni gå ut och säga det ni tyckte, och inte skriva ner allt på någon nätsida där ni inte vågar visa vem ni är.

Det är fegt.

Invandrare gör detta, invandrare gör si o så. Svennar då? Är dom så mycket bättre? Nej, fast det är bara vi invandrare som kommer ut i media som dåligt folk, alltid vi som får skiten, som gör det och det medan ni gömmer undan eran egna skit. Ha inte fördomar o shit när ni inte kan något själv om det riktiga livet. Och stå upp för era åsikter i verkliga livet istället för framför datan.
Våga visa vem ni egentligen är. Även om alla vet...
Synd om er. Seriöst talat."

Jag rekommenderar dig att gå in och läsa brottstatistiken på www.bra.se innan du gör detta uttalande igen. Du verkar till exempel inte veta att invandrare ÄR 4-5 gånger överrepresenterade vid våldtäkt, mord, grov misshandel och våld mot tjänsteman.

Så du Albin lille: Det som står här är bara rena fakta - inte fördomar!

Istället för att förneka detta, så kan du kanske komma på vad ni invandrare ska göra för att ändra denna vidriga statistik och verklighet?


Mvh

Fröken Sverige

Inga kommentarer: