torsdag, augusti 28, 2008

Islamiseringen fortgår: Elevbedrägeri på muslimsk friskola

"SVTs Nordnytt har avslöjat elevbedrägeri som kan få den muslimska friskolan Alnour international school i Luleå att stänga. Detta sändes i eftermiddags 27/8:

"Friskola riskerar att förlora tillståndet
Publicerad 27 augusti 2008 - 16:36
Uppdaterad 27 augusti 2008 - 16:51

Friskolan Alnour i Luleå riskerar att få sitt tillstånd indraget eftersom man har för få elever.

Tidigare i veckan berättade Nordnytt att bara nio elever dök upp vid skolstarten. Nu lägger grundaren av friskolan locket på och vill inte uttala sig, men i måndags sa han så här:

- Jag vet inte exakt hur många som ska börja, men det kommer att komma fler under september, säger Muhamed Gabra, rektor Alnour Luleå.*

Men nu riskerar alltså Alnour att förlora tillståndet. Enligt skollagen ska en grundskola nämnligen ha minst 20 elever. Om man förlorar tillståndet kan man också tvingas betala tillbaka 450.000 kronor som man fått ut i förskott.""

Läs mer på eminenta bloggen Muslimska Friskolan där också många intressanta länkar i ärendet finns.

* Det kommer fler i september? I detta landet har vi skolstart i augusti och skolan är inget man kommer och går till som det passar en....vi har skolplikt. Och den ska gälla även för muslimer!

Hallå??? Reinfeldt? Måååna? Skolverket? Ingen som reagerar alls på att muslimska friskolor uppenbarligen = bedrägerier med skattemedel....?

Inga kommentarer: