onsdag, juli 16, 2008

Värmlands Folkblad uppmanar till våld emot Sd

"I en ledare publicerad den 11 juli i VF går deras ledarskribent Amir Sajadi ut med uppmaning att med våld hindra Sverigedemokrater från gator och torg.
Så här skriver Värmlands Folkblad :

"Att som Mona Sahlin ta ett tydligt ställningstagande mot Sverigedemokraterna är bra, men definitivt inte tillräckligt. Deras falska bild måste tvättas bort och de bör motas bort från gator och torg."

Värmlands Folkblad ställer sig härmed bakom uppmaningar om våld emot politiska meningsmotståndare och därmed bekräftas deras odemokratiska agenda.
Det borde vara emot all pressetik och kanske även Svea rikes lag?
Att VF nu antagit denna ståndpunkt är djupt beklagligt eftersom de alltid låtit Sverigedemokraterna få chansen till ett genmäle efter något påhopp på SD.

Den stora skillnanden är att då handlade det om fristående personer och åsikter men nu är det VF som ställer sig bakom detta eftersom ledaren är tidningens ansikte utåt och avspeglar VF åsikter som tidning.

Tyvärr verkar VF ha fallit i fällan att de till slut blir det man säger sig bekämpa.
VFs ledare försöker pådyvla SD nazistiska och odemokratiska åsikter som är helt felaktiga men som ligger ledarskribenten närmare till än ett Demokratiskt och folkvald parti som Sverigedemokraterna."

Amir tar i så han nästan spricker, när han skriver om "det rasistiska partiet Sverigedemokraterna" samt "det nazistiska Nationaldemokraterna". Man blir nästan nyfiken på vad han brukar kalla de faktiska nazistiska grupperingarna.

SD Forshaga - Newdesk

VF-ledaren "Säg nej till Åkesson"

Inga kommentarer: