torsdag, augusti 14, 2008

Antijudiska T-tröjor såldes i Paris

"Franska åklagare har startat en utredning om T-tröjor med antisemitiska budskap som sålts i Parisstadsdelen Belleville, som skakats av häftiga gängbråk mellan judiska och nordafrikanska ungdomar."

"
T-tröjorna bar inskriptionerna på tyska "Juden EINTRITT in die PARKANLAGEN VERBOTEN" (Förbjudet inträde för judar i parken), och på polska "Zydome wstep do parku wzbroniony", bägge reproduktioner av kända slagord mot judar i Lodz-gettot i Polen från 1940.

Polisen försöker nu att få reda på vem som tryckt och levererat tröjorna till butiken i Belleville, ett område med en väsentlig del judiska och arabiska invånare."

SvD

Från bloggen Varjager:

"Belleville har på senare tid varit skådeplatsen för våldsamma gängbråk mellan judiska och nordafrikanska ungdomar. I juni skadades en 17-årig judisk pojke allvarligt i ett upplopp mellan gängen." SvD

Det är inte så svårt att gissa sig till vem som kan ha köpt dessa t-shirts, och att det inte är judarna själva som köpt dem. Och i varje stad med "muslimsk självaktning" finns det no-go-areas dit bara muslimer har tillträde.

Wilson82:s åsikter skriver intressant om detta: "Muslimer ger sig på judar i Belleville". "

Inga kommentarer: