måndag, augusti 04, 2008

Sverigedemokraterna, partiet som når framgångar

Kloka ord från en socialdemokrat i dagens Corren:

"I nyheterna den senaste tiden har det berättats att Sverigedemokraterna, om det vore val i dag, skulle ta en plats i riksdagen. Det här skrämmer människor men ärligt talat är det nog mest medier och övriga politiker som känner sig hotade av deras stormande framsteg. Det är ju ändå Sveriges och svenskarnas framtid det gäller. Men varför dessa framgångar då kan man undra? Svaret är enkelt.

Sverigedemokraterna är det enda partiet som faktiskt tar den lilla människans frågor på största allvar enligt många och den skaran ökar allt mer. Invandrarpolitiken, integrationspolitiken, EU-frågan, samt skattepolitiken i relation till att bevara välfärden är några av de frågorna som i dag engagerar många svenskar. Framförallt är det låginkomsttagarna som sympatiserar med partiet och det är den gruppen människor som ständigt blir svikna idag.

Respektlöshet, nonchalans och egoism har tagit över allt mer av politiskt arbete i de etablerade partierna den senaste tiden. Istället borde man lyssna på folket och verkligen se problemen och göra något väsentligt åt dem. Hör mer på befolkningen och ta deras oro på allvar, annars är jag säker på att Sverigedemokraterna i framtiden kommer att nå ännu större framgångar.

Helene Andersson, socialdemokrat,

Linköping"

Corren

Inga kommentarer: