torsdag, oktober 09, 2008

Betraktarens öga-en blogg att hålla ett vakande öga på

Lånat av Vaileth på bloggen Varjager:

Muslimska friskolan har i ett blogginlägg redogjort för Halal-tv:s programledare, en av bloggarna på bloggen Betraktarens öga och SvD:s Ramadanbloggare.

"Ramadanblogg

september 1, 2008 — betraktarensoga

Kära läsare!
Nu är vi tillbaka, men inte här.
Under en månad kommer vi att ramdanblogga för SvD

Vi hoppas på en trevlig läsning och på återseende här när radamanbloggen är över;)

Adressen är: http://www.svd.se/opinion/blogg/ramadan/"


För den som vill bilda sig en uppfattning om vad halaltv svt:s program i november kan tänkas bjuda på skulle jag tro får en rätt sann bild av programinnehållet, om man läser bloggen Betraktarens öga.
Troende muslimer sänder Halaltv i Svt

Programledaren och en av bloggarna är mycket obehaglig i sin syn på islam och rättssäkerhet.

"Samtliga större dagstidningar i Sverige har fått tips om Cherin Awads uttalande till stöd för islamism som insändarskribenten Paul Nilsson avslöjade och som spreds på många bloggar. Se länkarna längst ner i följande bloggpost, där många bloggare uppmanar folk att sluta betala tv-licens eftersom SVT släpper fram en islamist."
Islamist blir programledare i Svt, Muslimska friskolan

Det har hon tydligen ångrat efter att ha googla på sig själv:

"Umeåredaktionen menar att det hänt mycket inom islam sedan Cherin Awad gjorde uttalandet. Redaktionen säger vidare att Cherin Awad idag inte alls står för de värderingarna som hon hade när hon var ung 2003."

Cherin Awad tar avstånd från dödsstraff, Muslimska friskolan

Muslimsk programledare om poliser, Muslimska friskolan

Dessutom har läkaren som vill starta vårdcentraler för muslimer stöd och en annan känd islamist, Mahmoud Aldebe, som vill att muslimer ska särbehandlas (Uppsalamoskén, Krav på särlagstiftning för muslimer och särskild vårdcentral) har skrivit ett gästinlägg på bloggen Betraktarens öga:

"När ska de vakna upp och föra fram samtalet som alla påstår finns i detta mångfaldsland. När ska mediefolket acceptera att i Sverige finns det olika individer med olika bakgrund och intresse. Vi alla har inte samma smak av kläder, mat, böcker, livsstil, kroppsuppbyggnad, humor och mål i livet. När en offentlig person med muslimsk bakgrund öppnar vårdcentral enligt landstingets regelbok och svenska lagen möts han med mothugg av dem som förespråkar integration av oss invandrare. När jag försöker integrera mig och vara förståndlig med kvinnorna så får jag en örfil av mediefolket och socialdemokratiska politiker."
Förtal
Vårdval Etnicitet, Hedersrelaterat våld


Svenskar beskrivs plantageägare av en av bloggarna på bloggen Betraktarens öga. De måste ha fått fel information om Sverige, sedan när är vi plantageägare i Sverige?
Det kanske är dags att införa någon form av kompetenskoll för muslimer, de har uppenbarligen missat en hel del av historielektionerna samt mycket annat, kan man lugnt konstatera vid läsning av bloggen.

Ta en titt på svenskhatet som SvD stöder och som är en del av Svt numera!

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: