torsdag, oktober 30, 2008

Södertälje: Ungdomsgäng attackerade badvärd

"Efter att ha attackerats av 15 ung­domar inne på Sydpoolen kräver badvärden Daniel Ekendahl att ordningsvakterna återinförs. Men det vill inte Sydpoolen. Efter att ha attackerats av 15 ung­domar inne på Sydpoolen kräver badvärden Daniel Ekendahl att ordningsvakterna återinförs. Men det vill inte Sydpoolen. "

"Det var i tisdags kväll som ett gäng ungdomar från Tensta härjade inne på Sydpoolen.

De hoppade från avstängda trampoliner och var nära att landa från fem ­meters höjd på motions­simmare i bassängen. När de struntade i alla tillsägelser ingrep badvärden Daniel Ekendahl genom att försöka få gängets ledare att lämna anläggningen. Då ­gick ett 15-tal ungdomar till attack, en av dem hoppade på Daniel bakifrån och tog stryptag. "

LT

Tack för tipset, Plutten!

Missa inte kommentarerna! Här är några:

" 29 okt 2008 08:40 WR (Ej registrerad)

Som besökare på Nautilus ser man dessa gäng varje dag nere i poolen. Slänger i bord & stolar. Skriker hoppar på simmare osv. Vanligtvis brukar det passera en badvakt då och då - utan "att bry sig" Man är väl skraj."

"29 okt 2008 09:30 NW (Ej registrerad)

Kom ihåg att det är synd om de stackars barnen. Nu måste de få många kjamar och höjda bidrag. Gärna en ny fritidsgård också!"

"29 okt 2008 10:20 kjelle (Ej registrerad)

Sydpoolen kommer väl följa Ica i Lina Hages exempel. Jag förstår om inga civiliserade icke mustaschprydda 15- åringar vill bada där..
Hela sydpoolen är en sanitär olägenhet, jämna det med marken tillsammans med Ronna och Hovsjö föreslår jag."

/Fröken Sverige

Inga kommentarer: