"– Kunskapen om livsmedelshantering var oerhört bristfällig, säger miljöinspektören Mattias Blomqvist.
Vid den oanmälda inspektionen upptäcktes råa kycklingar utan förpackningar som låg och tinade i vattenfyllda backar i köket.
– Det är väldigt ohygieniskt. Upptiningen ska ske långsamt med förpackningarna på i kylen, säger Mattias Blomqvist.
"Förra gången en inspektion gjordes på Saluhallscafét var 2006 i samband med att den nuvarande ägaren tog över. Det ärendet varade i ett halvår innan miljökontoret gav klartecken. Förra veckan stängde miljökontoret även restaurangen Järna Thai av samma skäl."
– Vi jobbar med det här. Det ska bli helt rent, inga problem. Vi öppnar på tisdag igen, säger Nadir Durmaz.
LT
Kanske folk ska fundera på att ta en vanlig svensk varmkorv med räksallad nästa gång?
/Fröken Sverige
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar